Infopoint

Rajahovintie 10
49930 VAALIMAA
myynti@infopoint.fi
05 357 6281

Toimisto avoinna:
Ma - Pe 8.00 - 15.30

Tykkää meistä:


facebook.jpg

Sopimusehdot

Voimassaolo
Palvelusopimus on voimassa yhtäjaksoisesti tilauksessa valitun ajan mukaan. Voimassaoloa voi halutessaan pidentää. Mikäli asiakas haluaa katkaista sopimuksen Infopointista johtumattomien syiden vuoksi, Infopoint ei korvaa menetettyä sopimusaikaa eikä -hintaa. Asiakas voi purkaa palvelusopimuksen sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli sopimus ei ole vielä astunut voimaan.

Hinnat
Kaikki Infopointin sivuilla mainitut hinnat ovat arvonlisäverottomia. Hintoihin lisätään alv 24%. Euroopan Unionin ulkopuolelle rekisteröidyltä yritykseltä arvonlisäveroa ei peritä. Sopimuskauden alussa sovittu hinta pätee koko sopimuskauden. Mikäli asiakas haluaa uusia vanhentuneen sopimuksen, käytetään uuteen sopimukseen sen hetkistä palveluhinnastoa.

Laskutus
Kertalaskuna sopimuskauden alussa. Laskun lähetysvaihtoehdot ovat paperilasku tai lasku sähköpostitse pdf-tiedostona.

Esitteiden toimitus
Esitteiden toimitusmäärä max. 5 ltk /1 000kpl. Suuremmissa toimituserissä pyydämme ottamaan ensin yhteyttä myynti@infopoint.fi. Esitteiden toimituskulut maksaa aina asiakas. Esitteet on ehdottomasi toimitettava Infopointin osoitteeseen perille asti. Postin tai Matkahuollon palveluja käyttäessä tarkista lähetysohjeet täältä. Infopoint ei lähetä esitteitä takaisin asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa esitteet takaisin, tulee asiakkaan omakustanteisesti noutaa esitteet pois.